Bravčové mäso - zmes jemnej štiepky na údenie
Kategória: | Drevo, piliny a štiepka na údenie |
---|---|
Drevo na údenie: | Na údenie bravčového, Pre elektrické udiarne |
Príslušenstvo k:: | Elektrická 50 a 100, Elektrická 80 a 125, Elektrická 200 |
Vybraná kombinácia vyváženého bukového dreva a sladkej čerešne je skvelou kombináciou na údenie bravčového mäsa od stehna až po bôčik s krásnou zlato-mahagónovou farbou.
PRÉMIOVÁ KVALITA
Moje drevené štiepky sú najvyššej kvality. Neobsahuje prach, kôru, plesne ani iné nečistoty. Sušíme ju na maximálne 12 % vlhkosti s certifikátom pre potravinársky a mäsový priemysel. Je skrátka bezpečná.
PRECÍZNÉ VÝSLEDKY
V tejto zmesi som vyladil ideálny pomer 2 druhov dreva pre lepší výsledok údenia. Bola to alchýmia, ale podarilo sa mi skombinovať chuť a dĺžku zuhoľnatenia jednotlivých druhov tak, aby to stálo za to.
Sila vône: stredná (3/5)
Výťažnosť: stredná
Frakcia: 1-3 mm
Zloženie: buk a čerešňa
Hmotnosť balenia: 500 g
Certifikácia: áno
HRUBOSŤ ŠTIEPKY
Hrubosť 1 - 3 mm je určená pre elektrické udiarne. Jedno balenie vydrží cca 6 hodín údenia. Ak kúrite v ohnisku drevom alebo ak používate externý vyvíjač dymu (SMOKEMEISTER), odporúčam použiť frakciu 6-12 mm.
VYNIKAJÚCE NA BRAVČOVÉ MÄSO
Udenie bravčového brucha, kotlety alebo šunky už nebude žiadny problém. Stačí dodržať môj osvedčený postup nakladania a zaobstarať túto špeciálnu zmes.
UDRŽATEĽNOSŤ
To, čo od prírody dostávame, by sme mali aj vracať. Za tým si stojím. Preto sa snažíme zachovať rozmanitosť tým, že každým predaným balíkom prispievame na obnovu lesov a ovocných sadov. A vďaka patrí aj vám!
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.