BUK – jemná štiepka na údenie
Kategória: | Piliny a jemná štiepka (pre elektrické udiarne) |
---|---|
? Drevo sa hodí na: | Hydina, Bravčové mäso, Ryby, Syr, Tofu, Orechy |
? Vhodné pre: | Elektrické udiarne |
MNOŽSTEVNÁ ZĽAVA: od 5tich kusov ZĽAVA 10 %
Údenie na bukovom dreve má v Európe dlhú tradíciu. Stále je to najpoužívanejšie drevo na údenie. Buk má stredne silnú a krásne vyváženú arómu, takže sa s ním jednoducho nemôžete pomýliť.
Vyrábam a predávam len vybrané štiepky z kvalitného dreva na údenie. Sušené na maximálnu vlhkosť 8-12 % s certifikátom pre potravinársky priemysel. Zárukou je kvalita.
Všetky starosti s drevnými štiepkami pre vás riešim už celé generácie. Jemné drevené štiepky sa hodia do všetkých mojich elektrické udiarne a vždy ich mám dostatok v najlepšej kvalite pre celú famíliu.
Bukový dym sfarbuje mäso do zlatista až svetlohnedo a dobre sa kombinuje s ovocným drevom.
S kvalitnou bukovou štiepkou nikdy nepokazíte žiadne potraviny. Ak môžem byť konkrétny, buk môžete použiť na bravčové mäso, hovädzie mäso, zverinu, ryby, hydinu, ale aj syr alebo orechy.
SILA ARÓMY: Stredná (3/5)
VÝHREVNOSŤ: Vysoká
FRAKCIA: 1-3 MM
ZLOŽENIE: 100% Drevo
HMOTNOSŤ BALENIA: 500 g a 6 Kg
CERTIFIKÁCIA: Áno
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.