BUK – hrubá štiepka na údenie
Kategória: | Drevo, piliny a štiepka na údenie |
---|---|
? Drevo sa hodí na: | Hydina, Bravčové mäso, Ryby, Syr, Tofu, Orechy |
? Vhodné pre: | Udiarne na drevo, SMOKEMEISTER |
MNOŽSTEVNÁ ZĽAVA: od 5 kusov -10% (zľava sa odpočíta v košíku)
Údenie na bukovom dreve má v Európe dlhú tradíciu. Stále je to najpoužívanejšie drevo na údenie. Buk má stredne silnú a krásne vyváženú arómu, takže sa s ním jednoducho nemôžete pomýliť.
Vyrábam a predávam len vybrané štiepky z kvalitného dreva na údenie. Sušené na maximálnu vlhkosť 8-12 % s certifikátom pre potravinársky priemysel. Zárukou je kvalita.
Všetky starosti s drevnými štiepkami pre vás riešim už celé generácie. Hrubé drevené štiepky sa hodia do všetkých mojich udiarní na drevo a externých generátorov a vždy ich mám dostatok v najlepšej kvalite pre celú famíliu.
Bukový dym sfarbuje mäso do zlatista až svetlohnedo a dobre sa kombinuje s ovocným drevom.
S kvalitnou bukovou štiepkou nikdy nepokazíte žiadne potraviny. Ak môžem byť konkrétny, buk môžete použiť na bravčové mäso, hovädzie mäso, zverinu, ryby, hydinu, ale aj syr alebo orechy.
SILA ARÓMY: Stredná (3/5)
VÝHREVNOSŤ: Vysoká
FRAKCIA: 6-12 MM
ZLOŽENIE: 100% Drevo
HMOTNOSŤ BALENIA: 500 g a 6 Kg
CERTIFIKÁCIA: Áno
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.