ČEREŠŇA – jemná ovocná štiepka na údenie
Kategória: | Piliny a jemná štiepka (pre elektrické udiarne) |
---|---|
? Drevo sa hodí na: | Hydina, Bravčové mäso, Orechy |
? Vhodné pre: | Elektrické udiarne |
Čerešňa má sladkú ovocnú arómu a je vhodná na údenie bravčového mäsa, hydiny, ale aj zveriny, ktorá sa síce neudí úplne ľahko, ale výsledok stojí za to.
Vyrábam a predávam len vybrané štiepky z kvalitného dreva na údenie. Sušené na maximálnu vlhkosť 8-12 % s certifikátom pre potravinársky priemysel. Zárukou je kvalita.
Všetky starosti s drevnými štiepkami pre vás riešim už celé generácie. Jemné drevené štiepky sa hodia do všetkých mojich elektrické udiarne a vždy ich mám dostatok v najlepšej kvalite pre celú famíliu.
Čerešňový dym sfarbuje mäso do hnedozlatej až mahagónovo červenej farby a dobre sa kombinuje s bukovými alebo dubovými štiepkami.
Čerešňa má sladkastú arómu, ktorá sa hodí najmä k bravčovému, hovädziemu mäsu a hydine. Takéto kačacie prsia údené na čerešni, to je pochúťka!
SILA ARÓMY: Velmi jemné (1/5)
VÝHREVNOSŤ: Stredná
FRAKCIA: 1-3 MM
ZLOŽENIE: 100% Drevo
HMOTNOSŤ BALENIA: 500 g a 6 kg
CERTIFIKÁCIA: Áno
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.