Hovädzie mäso - zmes jemnej štiepky na údenie
Kategória: | Drevo, piliny a štiepka na údenie |
---|---|
Drevo na údenie: | Pre elektrické udiarne, Na údenie hovädzieho |
Príslušenstvo k:: | Elektrická 50 a 100, Elektrická 80 a 125, Elektrická 200 |
Starostlivo vybraný pomer buka, slivky a duba dodáva stredne plnú arómu. Špeciálne navrhnutá zmes na údenie hovädzieho a bravčového mäsa a diviny.
PRÉMIOVÁ KVALITA
Moje drevené štiepky sú najvyššej kvality. Neobsahuje prach, kôru, plesne ani iné nečistoty. Sušíme ju na maximálne 12 % vlhkosti s certifikátom pre potravinársky a mäsový priemysel. Je skrátka bezpečná.
PRECÍZNÉ VÝSLEDKY
Ideálny pomer slivky, dubu a buka pre lepší výsledok údenia. Bola to alchýmia, ale podarilo sa mi skombinovať chuť a dĺžku zuhoľnatenia jednotlivých druhov tak, aby to stálo za to.
Sila vône: stredná (3/5)
Výťažnosť: vysoká
Frakcia: 1-3 mm
Zloženie: buk, slivka a dub
Hmotnosť balenia: 500 g
Certifikácia: áno
VYNIKAJÚCE PRE ČERVENÉ MÄSO
Udenie hovädzieho bôčika alebo príprava skvelého pastrami už nebude žiadny problém. Stačí postupovať podľa mojich osvedčených metód marinovania mäsa a získať túto špeciálnu zmes na jedno kolo údenia. Milovníkom výraznejšej chuti ju odporúčam aj na bravčové mäso. Či už ide o bôčik alebo klobásu.
HRUBOSŤ ŠTIEPKY
Hrubosť 1 - 3 mm je určená pre elektrické udiarne. Jedno balenie vydrží cca 6 hodín údenia. Ak kúrite v ohnisku drevom alebo ak používate externý vyvíjač dymu (SMOKEMEISTER), odporúčam použiť frakciu 6-12 mm.
UDRŽATEĽNOSŤ
To, čo od prírody dostávame, by sme mali aj vracať. Za tým si stojím. Preto sa snažíme zachovať rozmanitosť tým, že každým predaným balíkom prispievame na obnovu lesov a ovocných sadov. A vďaka patrí aj vám!
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.