Hydinové mäso - zmes hrubej štiepky na údenie
Kategória: | Drevo, piliny a štiepka na údenie |
---|---|
Drevo na údenie: | Pre udiarne na drevo |
Príslušenstvo k:: | Prenosná 50 a 100, Izolovaná 80 a 125, Izolovaná 200 |
Vyvážený pomer buka, jablone a javora. Jemná a mierne sladká vôňa špeciálne navrhnutá na údenie bieleho mäsa. Vhodná najmä na kurčatá a morky.
PRÉMIOVÁ KVALITA
Moje drevené štiepky sú najvyššej kvality. Neobsahuje prach, kôru, plesne ani iné nečistoty. Sušíme ju na maximálne 12 % vlhkosti s certifikátom pre potravinársky a mäsový priemysel. Je skrátka bezpečná.
PRECÍZNÉ VÝSLEDKY
V tejto zmesi som vyladil ideálny pomer 3 druhov dreva pre lepší výsledok údenia. Bola to alchýmia, ale podarilo sa mi skombinovať chuť a dĺžku zuhoľnatenia jednotlivých druhov tak, aby to stálo za to.
Sila vône: stredná (3/5)
Výťažnosť: stredná
Frakcia: 6-12 mm
Zloženie: buk, javor a jabloň
Hmotnosť balenia: 500 g
Certifikácia: áno
VYNIKAJÚCE NA HYNDINU
Udenie celého kurčaťa, stehien alebo len šťavnatých kačacích pŕs už nebude žiadny problém. Stačí dodržať môj osvedčený postup nakladania a zaobstarať túto špeciálnu zmes.
HRUBOSŤ ŠTIEPKY
Hrubosť 6-12 mm je určená pre udiarne na drevo. Jedno balenie vydrží cca 6 hodín údenia. Ak kúrite v ohnisku s elektrickou špirálou, odporúčam použiť frakciu 1-3 mm.
UDRŽATEĽNOSŤ
To, čo od prírody dostávame, by sme mali aj vracať. Za tým si stojím. Preto sa snažíme zachovať rozmanitosť tým, že každým predaným balíkom prispievame na obnovu lesov a ovocných sadov. A vďaka patrí aj vám!
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.