JELŠA – jemná štiepka na údenie
Kategória: | Piliny a jemná štiepka (pre elektrické udiarne) |
---|---|
? Drevo sa hodí na: | Hydina, Ryby, Orechy |
? Vhodné pre: | Elektrické udiarne |
Jelša je jedným z tradičných drevín na údenie. Po celé generácie sa jelša používala výlučne na údenie rýb, ale časom sa začala používať aj na hydinové mäso.
Vyrábam a predávam len vybrané štiepky z kvalitného dreva na údenie. Sušené na maximálnu vlhkosť 8-12 % s certifikátom pre potravinársky priemysel. Zárukou je kvalita.
Všetky starosti s drevnými štiepkami pre vás riešim už celé generácie. Jemné drevené štiepky sa hodia do všetkých mojich elektrické udiarne a vždy ich mám dostatok v najlepšej kvalite pre celú famíliu.
Dym z jelše sfarbí mäso do zlatožlta a dobre sa kombinuje s bukom.
Olša má prirodzene sladkú a jemnú arómu, ktorá je vhodná najmä na údenie rýb, hydiny a syrov. Vyskúšajte napríklad syr alebo orechy údené na jelši. Stojí to za to!
SILA ARÓMY: Jemné (2/5)
VÝHREVNOSŤ: Stredná
FRAKCIA: 1-3 MM
ZLOŽENIE: 100% Drevo
HMOTNOSŤ BALENIA: 500 g a 6 Kg
CERTIFIKÁCIA: Áno
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.