Kaiserove prenosné a rybárske udiarne
Najobľúbenejšie prenosné udiarne pre vonkajšie údenie od jari do jesene.
Zakúrite v nich tvrdým drobným drevom, štiepkou alebo pilinami a tiež modernejšie vykurovaciu el. špirálou s reguláciou teploty. Nemajte obavy, že by údenie s elektrikou bolo chuťovo iné, stále údiť dymom z tvrdého dreva. Líšia zdroj tepla, odpadá zakladanie ohňa a večné stráženie teploty - o tú sa totiž stará termostat, ktorý je súčasťou vykurovacej špirály.
Na výber je aj kombinácia udiarne s grilom, kde sa dá pohodlne grilovať na drevenom uhlí a alebo pomocou elektrickej špirály.
S našou udiarňou vyúdime nielen mäso a ryby, ale aj klobásy, salámy, syry alebo napríklad orechy.
Pre tradičné údenie studeným dymom odporúčame prikúpiť generátor studeného dymu.
Porovnanie všetkých našich vyrábaných modelov a pomocníka pri výbere môžete nájsť v odkaze tu.