Obal na salámy a syry 42 / 50

Môžeme doručiť do:
7.2.2025
Odosielame do 24 hod.
€15 / ks

Kaiserov obal na salámy a syry dodávam v nenatlačenom, bezfarebnom prevedení. Je vhodný na údenie. Pýši sa pevne spojenou plástovitou sieťkou a kalibrom 42. Celková dĺžka je 50 cm. Tento obal umožňuje spracovanie údenín v zodpovedajúcom rozmere bez ďalších úprav. V balení nájdete hneď 5 kusov tohto čreva.

Využitie

Údené fermentované (surové) a varené klobásy, rovnako aj tepelne upravené šunkové výrobky a tvrdé alebo tavené syry.

Výhody

Črievko vytvára pôsobivé kontúry vďaka pevnej sieti, a tým prispieva k lákavému vzhľadu finálneho výrobku. Jeho použitie zjednodušuje jednoduchá manipulácia, pretože sieť a obal je možné nasadiť v jednom kroku. Povrch priľne k mäsovej zmesi, zároveň však zostáva ľahko ošúpateľný. Materiál sa vyznačuje vysokou mechanickou pevnosťou, zabezpečuje optimálne zrenie a dobre prijíma dym. Vďaka stabilnému kalibru je možné dosiahnuť konzistentné výsledky.

Obal má plástovitú sieť, vďaka ktorej má výsledný produkt netradičný a dekoratívny vzhľad.

Vďaka svojej dobrej priľnavosti k mäsovej zmesi je ideálnym obalom pre fermentované salámy s dlhou dobou zrenia. Výrazné zmrštenie navyše zabezpečuje optimálne prispôsobenie obalu počas sušenia.

Hodí sa najmä pre fermentované a varené salámy určené na plátkovanie s dekoratívnym tvarom rezu. Vďaka veľmi nízkej priľnavosti je možné obal jednoducho stiahnuť.

Kaiserov obal na salámy je vďaka veľmi ľahkému stiahnutiu obzvlášť vhodný na použitie pri krájaní údených, tepelne opracovaných šunkových výrobkov, ale aj pre fermentované klobásy.

Odporúčaný postup spracovania

Doba namáčania:
20 minút pre jednotlivé kusy
30 minút pre celé balenie naraz (pri vysokej hustote zoskupenia sa doba predlžuje)

Teplota vody: 20°C40°C. Ideálna: 30°C.

Plnenie a uzatváranie

Uzavierať možno všetkými bežnými klipovacími strojmi alebo viazacími spôsobmi.
Pre obal je potrebné zvoliť väčší klip ako pri vláknitých črievkach bez siete.

Údenie a zrenie

Vhodné pre všetky spôsoby údenia a zrenia.

Skladovanie

Uchovávajte v chlade a suchu
Teplota 3 – 24°C a relatívna vlhkosť 45 – 75%
Chráňte pred mrazom

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola

Späť do obchodu