Salzburg – bylinková dekoračná zmes korenia na mäso
Kategória: | Bylinkové zmesi a nálevy na údenie |
---|
Salzburg je chuťovo veľmi originálna zmes. Základ tvorí čierne korenie, tymian, koriander. Zaujímavú chuť dopĺňa cesnak a kúsky sušenej papriky. Toto korenie posunie údené mäso na úplne iný level a dokonca sa skvele hodí aj na sušené mäso.
Vhodné na všetky typy červeného mäsa.
Použitie
Dobre naložené a presolené mäso pripravené na údenie posypte zmesou a môžete ho vložiť priamo do udiarne. Mäso môžete pred posypaním zľahka potrieť kvalitným olejom. Údená chuť je znamenite obohatená chuťou byliniek a korenín. Zmes neobsahuje soľ, takže nemá vplyv na slanosť už naloženého mäsa. Neobsahuje žiadne „éčka“ a ani žiadnych iných „pomocníkov“, iba prémiové bylinky a korenie.
Minimálna trvanlivosť: 1 rok
Hmotnosť: 60 g (na cca 5 kg mäsa)
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.