SET dekoračných zmesí na mäso
Kategória: | Dekoračné zmesi korenia na mäso |
---|
Zvýhodnený darčekový set všetkých našich dekoračných zmesí na mäso. Zmesi sú výborné predovšetkým na červené mäsá a hydinu.
Krásne červená pikantná zmes, ktorej základ tvorí kombinácia sladkej a pálivej maďarskej papriky krásnej farby a špičkovej kvality. Koreniacu zmes dopĺňa koriander a čierne korenie.
Hodí sa predovšetkým na bravčové a hovädzie mäso alebo divinu. Za pokus ale určite stojí aj hydina.
Pálivosť: 2/5 (pikantná)
Norimberg je chuťovo zaujímavá a už na pohľad veľmi pestrá zmes. Základ tvorí sušená cibuľa s kúskami papriky, koriander, černuška a znamenitú chuť dopĺňa rozmarín a tymian.
Na mäse vyzerá zmes výborne a korenie luxusne dopĺňa chuť údeného mäsa.
Hodí sa predovšetkým na bravčové a hovädzie mäso alebo divinu.
Salzburg je chuťovo veľmi originálna zmes. Základ tvorí čierne korenie, tymian, koriander. Zaujímavú chuť dopĺňa cesnak a kúsky sušenej papriky.
Toto korenie posunie údené mäso na úplne iný level a dokonca sa skvelo hodí aj na sušené mäso.
Vhodné na všetky typy červeného mäsa.
Chuťovo výraznejšia zmes, ktorej základ tvorí čierne korenie, bazalka, tymian. Znamenitú chuť zmesi dopĺňa cesnak so sušenou paprikou.
Hodí sa na červené mäso a hydinu.
Použitie:
Dobre naložené a presolené mäso pripravené na údenie posypte zmesou a môžete ho vložiť priamo do udiarne. Mäso môžete pred posypaním zľahka potrieť kvalitným olejom. Údená chuť je krásne doplnená chuťou byliniek a korenia. Zmes neobsahuje soľ, takže nemá vplyv na slanosť už naloženého mäsa. Neobsahuje ani žiadne „éčka“ a ani žiadnych iných „pomocníkov“, iba prémiové bylinky a korenie.
Min. trvanlivosť: 1 rok
Hmotnosť: 4 x 60 g (celkovo na cca 20 kg mäsa)
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.